Caldes: El poble que bull!

Durant aquest segon trimestre, l'alumnat de 3r de Primària ha realitzat l'itinerari de "Què passaria si no tinguéssim serveis al nostre poble?". 

Hem après què són els serveis i la seva importància en un poble o ciutat. Ara sabem que en el nostre poble tenim serveis com escoles, bombers, CAP, biblioteca, ajuntament, policia local...A través de mapes del poble i el Google Earth hem après els diferents barris i noms de carrers més importants. 

Aquest itinerari també el van fer simultàniament els alumnes de l'Escola Pia de Granollers, amb els quals vam poder comparar quins serveis tenien ells que nosaltres no i al revés, sabíeu que a Granollers no tenen safareigs?

 Al final del trimestre vam visitar Granollers i ens van fer de guies turístics pels carrers del centre de Granollers, així vam conèixer la Porxada, el refugi antiaeri, la biblioteca municipal i els comerços de la zona. 

Nosaltres els hi vam mostrar els llocs més emblemàtics de Caldes de Montbui com el safareig de la portalera, la Font del Lleó, les termes romanes, Thermalia, la riera, el molí de l'Esclop i l'Església de Santa Maria entre d'altres. Aquesta ruta la vam fer en petits grups, i ens van acompanyar mares, pares i familiars nostres els quals els hem d'estar molt agraïts per ajudar-nos a ensenyar el nostre estimat Caldes. 

Va ser una jornada molt maca on vam compartir moments plegats que sempre recordarem.


Comentaris