6è - Com era el món on va viure Leonardo Da Vinci?

Al llarg d'aquestes últimes setmanes hem estat treballant diferents aspectes de l'Edat Moderna a través de la figura de Leonardo Da Vinci. 

Per descobrir l'arribada a Amèrica, vam llegir un conte sobre la figura de Colom i la seva història. També vam construir unes màscares inspirades en les tribus precolombines. 

D'altra banda, vam treballar cooperativament per fer un treball sobre els invents de l'Edat Moderna, fent recerca d'informació, exposicions amb Prezi i maquetes dels seus invents. 

També van descobrir, a través del visionat d'un vídeo explicatiu, com va ser la primera volta al món. Després van haver de prendre apunts i transformar-los en un còmic. 

A part de tot això, hem treballat altres temes com ara la religió, l'art i la literatura de l'època, i hem pogut conèixer en primera persona com era d'injusta la societat. 

Ara que ja hem acabat, hem volgut fer un museu d'història virtual per compartir amb tots i totes tot allò que hem après.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!També us deixem un seguit d'imatges per poder veure com ha estat aquest itinerari.


.

Comentaris